Pod štítem Charkova - Stomatová, Darja, 1992- (Universum (Euromedia Group), 2022)
Válka nás zastihla v Charkově. Každou chvíli jsme čekali, že město padne do rukou ruské armády, která se snažila prolomit obranu. Charkov ale vydržel. Nevzdal se. Stal se štítem celé severovýchodní oblasti Ukrajiny, pod nímž se skrývají osudy jednotlivých Ukrajinců. Tato kniha vás provede prvními týdny války a odhalí vám příběhy, které jste na svých televizních obrazovkách neviděli.