?čka v potravinách : [pravda a mýty o E - kodech] : [vliv přídatných látek v potravinách na naše zdraví] : [jak poznat vhodné či nevhodné potraviny] /
Autor: Klescht, Vladimír, 1952-
Vydáno: (2006)
Nebezpečný dioxin v prostředí a potravinách. Jak dále v našich poměrech /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Hejlíček, Karel, 1931- |
---|---|
Médium: | Článek |
Jazyk: | Česky |
Zdroj: |
Hospodářství. Ekonomická revue Č. 7 (1999), s. 2-5, fot. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
?čka v potravinách : [pravda a mýty o E - kodech] : [vliv přídatných látek v potravinách na naše zdraví] : [jak poznat vhodné či nevhodné potraviny] /
Autor: Klescht, Vladimír, 1952-
Vydáno: (2006) -
Víme, co jíme?, aneb, Průvodce "?čky" v potravinách /
Autor: Vrbová, Tereza
Vydáno: (2001) -
Dobrodružství v kuchyni : povídání o potravinách, nápojích, koření a drogách a jejich příbězích v lidských dějinách /
Autor: Zelinka, Ladislav, 1955-
Vydáno: (2018) -
Bahno rybníků není jedovaté, je ho možné dále použít /
Autor: Hubka, Pavel -
Jak zůstat zdravý : průvodce nakupováním : pro svou rodinu vybírejte zdravé potraviny /
Autor: Haas, Elson M., 1947-
Vydáno: (2010)