Moudrost ve výživě : jak porozumět tomu, co jíme a jakým způsobem nás to ovlivňuje : příběh lidské výživy /
Publikace o výživě nabízí několik pohledů na stravování lidstva v průběhu věků, vč. toho, jak a co jíme dnes. Zabývá se i otázkou vzniku dnešních potravin. Autorka je propagátorkou biodynamického zemědělství v pojetí filozofa, Rudolfa Steinera.
Hlavní autor: | Cook, Wendy E., 1940- |
---|---|
Další autoři: | Šilhavá, Romana |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
[Praha] :
Malvern,
[2021]
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 613 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100301882 | 284695 | 613 | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |