Moudrost ve výživě : jak porozumět tomu, co jíme a jakým způsobem nás to ovlivňuje : příběh lidské výživy /

Publikace o výživě nabízí několik pohledů na stravování lidstva v průběhu věků, vč. toho, jak a co jíme dnes. Zabývá se i otázkou vzniku dnešních potravin. Autorka je propagátorkou biodynamického zemědělství v pojetí filozofa, Rudolfa Steinera.

Hlavní autor: Cook, Wendy E., 1940-
Další autoři: Šilhavá, Romana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: [Praha] : Malvern, [2021]
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 613
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100301882 284695 613 (neuvedeno) Dostupné 1x