Fermentace /
Průvodce fermentačními technikami a zároveň sbírka rozmanitých receptů mezinárodní kuchyně, v nichž se využívají fermentované potraviny nejrůznějšího druhu. Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zk...
Hlavní autor: | Davis, Holly |
---|---|
Další autoři: | Podzimek, Jan, 1984-, Podzimková, Dina, 1979- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Grada,
2021
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 02610nam a2200565 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 202861 | ||
003 | CZ-StSK | ||
005 | 20230302063215.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 211116s2021 xr a e f 001 0 cze | ||
015 | |a cnb003374929 | ||
020 | |a 9788027131525 |q (brožováno) : |c Kč 490,00 | ||
040 | |a BOA001 |b cze |e rda | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
044 | |a xr |c CZ | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |9 19 | |
080 | |a 66.098:577.15 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664.098 |2 MRF | ||
080 | |a 641.55 |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Davis, Holly |7 xx0266938 |4 aut |9 132736 | |
240 | 1 | 0 | |a Ferment. |l Česky |
245 | 1 | 0 | |a Fermentace / |c Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi |
250 | |a První vydání | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Grada, |c 2021 | |
300 | |a 271 stran : |b barevné ilustrace ; |c 25 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
336 | |a statický obraz |b sti |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Přeloženo z angličtiny | ||
500 | |a Obálkové podnázvy: kvašené potraviny pro zdravý život : průvodce prastarým světem kultivování potravin | ||
500 | |a Terminologický slovník | ||
500 | |a Obsahuje rejstřík | ||
520 | |a Průvodce fermentačními technikami a zároveň sbírka rozmanitých receptů mezinárodní kuchyně, v nichž se využívají fermentované potraviny nejrůznějšího druhu. |b Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu laskavému a svědomitému vedení si jistě doma najdete místo na jeden či více fermentovaných výrobků, které rozezpívají vaše srdce i žaludek. | ||
650 | 0 | 7 | |a fermentace |7 ph135618 |2 czenas |9 123560 |
650 | 0 | 7 | |a fermentované potraviny |7 ph861144 |2 czenas |9 123561 |
650 | 0 | 7 | |a jídla |7 ph114847 |2 czenas |9 132495 |
653 | |a kvašení | ||
653 | |a nakládání | ||
653 | |a zdravé potraviny | ||
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas |9 132531 | |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |9 134567 | |
700 | 1 | |a Podzimek, Jan, |d 1984- |7 xx0157864 |4 trl |9 126645 | |
700 | 1 | |a Podzimková, Dina, |d 1979- |7 xx0165431 |4 trl |9 19113 | |
910 | |a STG001 | ||
942 | |2 udc |c KN | ||
999 | |d 202861 | ||
993 | |0 0 |1 316100302950 |2 udc |4 0 |6 64156 |7 0 |9 159709 |a 336.00 |b 0 |c 285732 |d 2022-04-22 |e 9 |f DOSP |g 641.56 |h 490.00 |i 2 |l DOSP |m 9 |r 2024-02-07 |s 2023-11-15 |t 5 |w 2022-04-22 |y KN |