Fermentace /

Průvodce fermentačními technikami a zároveň sbírka rozmanitých receptů mezinárodní kuchyně, v nichž se využívají fermentované potraviny nejrůznějšího druhu. Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zk...

Celý popis

Hlavní autor: Davis, Holly
Další autoři: Podzimek, Jan, 1984-, Podzimková, Dina, 1979-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Grada, 2021
Vydání: První vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 02610nam a2200565 i 4500
001 202861
003 CZ-StSK
005 20230302063215.0
007 ta
008 211116s2021 xr a e f 001 0 cze
015 |a cnb003374929 
020 |a 9788027131525  |q (brožováno) :  |c Kč 490,00 
040 |a BOA001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
044 |a xr  |c CZ 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |9 19 
080 |a 66.098:577.15  |2 MRF 
080 |a 663/664.098  |2 MRF 
080 |a 641.55  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Davis, Holly  |7 xx0266938  |4 aut  |9 132736 
240 1 0 |a Ferment.  |l Česky 
245 1 0 |a Fermentace /  |c Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi 
250 |a První vydání 
264 1 |a Praha :  |b Grada,  |c 2021 
300 |a 271 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 25 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Přeloženo z angličtiny 
500 |a Obálkové podnázvy: kvašené potraviny pro zdravý život : průvodce prastarým světem kultivování potravin 
500 |a Terminologický slovník 
500 |a Obsahuje rejstřík 
520 |a Průvodce fermentačními technikami a zároveň sbírka rozmanitých receptů mezinárodní kuchyně, v nichž se využívají fermentované potraviny nejrůznějšího druhu.  |b Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu laskavému a svědomitému vedení si jistě doma najdete místo na jeden či více fermentovaných výrobků, které rozezpívají vaše srdce i žaludek.  
650 0 7 |a fermentace  |7 ph135618  |2 czenas  |9 123560 
650 0 7 |a fermentované potraviny  |7 ph861144  |2 czenas  |9 123561 
650 0 7 |a jídla  |7 ph114847  |2 czenas  |9 132495 
653 |a kvašení 
653 |a nakládání 
653 |a zdravé potraviny 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas  |9 132531 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |9 134567 
700 1 |a Podzimek, Jan,  |d 1984-  |7 xx0157864  |4 trl  |9 126645 
700 1 |a Podzimková, Dina,  |d 1979-  |7 xx0165431  |4 trl  |9 19113 
910 |a STG001 
942 |2 udc  |c KN 
999 |d 202861 
993 |0 0  |1 316100302950  |2 udc  |4 0  |6 64156  |7 0  |9 159709  |a 336.00  |b 0  |c 285732  |d 2022-04-22  |e 9  |f DOSP  |g 641.56  |h 490.00  |i 2  |l DOSP  |m 9  |r 2024-02-07  |s 2023-11-15  |t 5  |w 2022-04-22  |y KN