Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana : cesta českého kuchaře z Prahy do Paříže, na Azurové pobřeží a zpět : nepřeberné množství receptů pro každou příležitost /

Hlavní autor: Trejbal, Jaromír, 1905-1995
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2009
Vydání: Vyd. 2., (v Euromedia Group 1.)
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01042nam a2200205 4500
001 41761
005 20211003165701.0
008 091202s2009 xr ||||||||||||||czecze d
020 |a 9788024912158 :  |c 299.00 Kč 
040 |a STG001  |b cze 
100 1 |a Trejbal, Jaromír,  |d 1905-1995  |7 jn20000728762  |4 aut  |9 100291 
245 1 0 |a Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana :  |b cesta českého kuchaře z Prahy do Paříže, na Azurové pobřeží a zpět : nepřeberné množství receptů pro každou příležitost /  |c Jaromír Trejbal ; [perokresby Antoinette Demuth] 
250 |a Vyd. 2., (v Euromedia Group 1.) 
260 |a Praha :  |b Ikar,  |c 2009 
300 |a 295 s. :  |b il. 
653 0 |a Trejbal, Jaromír, 1905-1995  |a kuchaři  |a gastronomie  |a recepty  |a jídla  |a kuchařky  |a Burian, Vlasta, 1891-1962  |a čeští herci  |a vyprávění 
910 |a STG001 
942 |c KN 
999 |d 41761 
993 |0 0  |1 316100213780  |4 0  |6 641_510000000000000  |7 0  |9 47614  |a 224.25  |b 0  |c 213780  |d 2009-12-02  |e 22  |f DOSP  |g 641.51  |h 299.00  |i OPA  |j 127  |l DOSP  |n 0  |r 2022-04-19  |s 2022-02-16  |t 5  |w 2021-10-03  |y KN