Dvanáct chutí roku /
Čtyřchodová menu od ledna do prosince, masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně.
Hlavní autor: | Jiskra, Martin |
---|---|
Další autoři: | Jiřička, Jaroslav, 1957- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Anglicky Německy |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2011
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01308nam a2200289 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 51531 | ||
005 | 20230201084857.0 | ||
008 | 130322s2011 xr ||||||||||||||czecze d | ||
020 | |a 9788024916644 |q (váz.) : |c 49.00 Kč | ||
040 | |a STG001 |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |a eng |a ger |h cze | |
080 | |a 641.55 |2 h | ||
100 | 1 | |a Jiskra, Martin |7 xx0000722 |4 aut |9 134138 | |
245 | 1 | 0 | |a Dvanáct chutí roku / |c Martin Jiskra ; [fotografie Jaroslav Jiřička] |
246 | 1 | 3 | |a 12 chutí roku |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Praha : |b Ikar, |c 2011 | ||
300 | |a 173 s. : |b barev. il., portréty | ||
500 | |a Část. anglický a německý text | ||
500 | |a Obálkový podnázev: čtyřchodová menu od ledna až do prosince : masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně | ||
520 | 2 | |a Čtyřchodová menu od ledna do prosince, masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně. | |
653 | 0 | |a kuchařky |a jídla |a menu |a příprava |a receptury |a kuchařské recepty |a příručky | |
700 | 1 | |a Jiřička, Jaroslav, |d 1957- |7 mzk2006323118 |4 pht |9 80639 | |
910 | |a STG001 | ||
942 | |c KN | ||
999 | |d 51531 | ||
993 | |0 0 |1 316100232238 |4 0 |6 641_500000000000000 |7 0 |9 58083 |a 32.83 |b 0 |c 232238 |d 2013-03-22 |e 13 |f DOSP |g 641.5 |h 49.00 |i Euromedia Group-Praha |j 67 |l DOSP |n 0 |r 2024-01-20 |s 2024-01-10 |t 5 |w 2021-10-03 |y KN |