Dvanáct chutí roku /

Čtyřchodová menu od ledna do prosince, masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně.

Hlavní autor: Jiskra, Martin
Další autoři: Jiřička, Jaroslav, 1957-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Anglicky
Německy
Vydáno: Praha : Ikar, 2011
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01308nam a2200289 4500
001 51531
005 20230201084857.0
008 130322s2011 xr ||||||||||||||czecze d
020 |a 9788024916644  |q (váz.) :  |c 49.00 Kč 
040 |a STG001  |b cze 
041 1 |a cze  |a eng  |a ger  |h cze 
080 |a 641.55  |2 h 
100 1 |a Jiskra, Martin  |7 xx0000722  |4 aut  |9 134138 
245 1 0 |a Dvanáct chutí roku /  |c Martin Jiskra ; [fotografie Jaroslav Jiřička] 
246 1 3 |a 12 chutí roku 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Ikar,  |c 2011 
300 |a 173 s. :  |b barev. il., portréty 
500 |a Část. anglický a německý text 
500 |a Obálkový podnázev: čtyřchodová menu od ledna až do prosince : masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně 
520 2 |a Čtyřchodová menu od ledna do prosince, masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně. 
653 0 |a kuchařky  |a jídla  |a menu  |a příprava  |a receptury  |a kuchařské recepty  |a příručky 
700 1 |a Jiřička, Jaroslav,  |d 1957-  |7 mzk2006323118  |4 pht  |9 80639 
910 |a STG001 
942 |c KN 
999 |d 51531 
993 |0 0  |1 316100232238  |4 0  |6 641_500000000000000  |7 0  |9 58083  |a 32.83  |b 0  |c 232238  |d 2013-03-22  |e 13  |f DOSP  |g 641.5  |h 49.00  |i Euromedia Group-Praha  |j 67  |l DOSP  |n 0  |r 2024-01-20  |s 2024-01-10  |t 5  |w 2021-10-03  |y KN