Sladkovodní kuchařka /
Výpravná česká kuchařka věnovaná sladkovodním rybám je zaměřená zejména na rybáře a jejich rodiny, tedy na adresáty, kteří mají bezproblémový přístup k rybímu masu, naopak často řeší problém, jak nově a nápaditě je upravit. Sladkovodní ryby navíc, podobně jako ryby mořské, prospívají lidskému zdraví...
Hlavní autor: | Palička, Milan, 1950- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Smart Press,
2009
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: |
Jídlo jako lék
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100233219 | 233219 | 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 10x |