Filozofie jídla /
Autorka v knize nabízí filozofická vysvětlení, proč je pro člověka přirozenou cestou přijímat pouze nemasitou stravu, zároveň i recepty sedmi desítek osvědčených vegetariánských jídel, která sama již mnoho let vaří.
Hlavní autor: | Šímová, Irena |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Plzeň :
Nava,
2013
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Autorka v knize nabízí filozofická vysvětlení, proč je pro člověka přirozenou cestou přijímat pouze nemasitou stravu, zároveň i recepty sedmi desítek osvědčených vegetariánských jídel, která sama již mnoho let vaří. |
---|---|
Fyzický popis: |
126 s. : barev. il. |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii |
ISBN: |
9788072114481 |