15 minut v kuchyni /

Kuchařka volně navazuje na úspěšný titul "Jamie Oliver - 30 minut v kuchyni". "Kniha je zcela a úplně věnována tomu, co vy, tedy veřejnost, chcete - bleskově připravené chutné a výživné jídlo na každý den," dodává Jamie Oliver. Jídla v knize splňují téměř nemožné zadání. Jsou zár...

Celý popis

Hlavní autor: Oliver, Jamie, 1975-
Další autoři: Rákosníková, Jitka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brandýs n. Labem : MLD Publishing, 2013
Vydání: 1. české vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01581nam a2200289 4500
001 54025
005 20211003170611.0
008 131211s2013 xr ||||||||||||||czecze d
020 |a 9788090500327  |q (váz.) :  |c 649.00 Kč 
040 |a STG001  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
080 |a 641.55  |2 h 
100 1 |a Oliver, Jamie,  |d 1975-  |7 xx0004981  |4 aut  |9 105602 
245 1 0 |a 15 minut v kuchyni /  |c [Jamie Oliver] ; [z anglického originálu ... přeložila Jitka Rákosníková] 
246 1 3 |a Jamie Oliver - 15 minut v kuchyni 
250 |a 1. české vyd. 
260 |a Brandýs n. Labem :  |b MLD Publishing,  |c 2013 
300 |a 287 s. :  |b barev. il., portréty 
504 |a Obsahuje rejstřík 
520 2 |a Kuchařka volně navazuje na úspěšný titul "Jamie Oliver - 30 minut v kuchyni". "Kniha je zcela a úplně věnována tomu, co vy, tedy veřejnost, chcete - bleskově připravené chutné a výživné jídlo na každý den," dodává Jamie Oliver. Jídla v knize splňují téměř nemožné zadání. Jsou zároveň nutričně a chuťově vyvážená, nezávisí na drahých surovinách a jejich příprava je bleskově rychlá. 
653 0 |a kuchařky  |a recepty  |a rychlá jídla  |a příručky  |a obrazové publikace 
700 1 |a Rákosníková, Jitka  |7 pna2006337954  |4 trl  |9 79515 
765 0 |t Jamie's 15-minute meals  |9 Česky 
910 |a STG001 
942 |c KN 
999 |d 54025 
993 |0 0  |1 316100237125  |4 0  |6 641_510000000000000  |7 0  |9 60749  |a 421.85  |b 0  |c 237125  |d 2013-12-11  |e 43  |f DOSP  |g 641.51  |h 649.00  |i Euromedia Group-Praha  |j 127  |l DOSP  |m 3  |n 0  |r 2023-07-14  |s 2023-04-14  |t 5  |w 2021-10-03  |y KN