Kuchařka pod párou /
Kuchařka pod párou představuje tradiční princip vaření, který má své kořeny až ve starověké Číně, přesto zůstává jednoduchým, rychlým a zdravým způsobem přípravy jídla
Hlavní autor: | Kuntzmannová, Miroslava, 1950- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
Jota,
2013
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Kuchařka pod párou představuje tradiční princip vaření, který má své kořeny až ve starověké Číně, přesto zůstává jednoduchým, rychlým a zdravým způsobem přípravy jídla |
---|---|
Popis jednotky: |
Přeloženo z angličtiny |
Fyzický popis: |
155 s. : barev. il. |
Bibliografie: |
Obsahuje rejstřík |
ISBN: |
9788074624209 |