Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce /

Všem lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i moravským přátelům lesních samot i plných kouřících mís, jejich chotím i hospodyňkám přinášíme knihu staročeských receptů jak chutnou krmi z darů našich hvozdů připraviti

Hlavní autor: Rozmarová, Olga Růžena
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : Dauphin, 2013
Edice: Sporáček
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad na Pobočce

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100237781 237781 SK 641.5 (neuvedeno) Dostupné 7x