Jednoduchá kuchyně : základní recepty pro každodenní vaření /
Základní recepty pro každodenní vaření Toužíte podávat na stůl během necelé hodiny od chvíle, co jste přistoupili ke sporáku? Vybírejte bez obav z více než 200 receptů, které jsou důkazem, že vynikající jídlo nemusí být složité ani časově náročné. Letní salát s rostbífem, gazpacho v mexickém stylu n...
Hlavní autor: | Peterson, James |
---|---|
Další autoři: | Brabcová, Blanka |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Knižní klub,
2014
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100239605 | 239605 | 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 17x |