Jednoduchá kuchyně : základní recepty pro každodenní vaření /

Základní recepty pro každodenní vaření Toužíte podávat na stůl během necelé hodiny od chvíle, co jste přistoupili ke sporáku? Vybírejte bez obav z více než 200 receptů, které jsou důkazem, že vynikající jídlo nemusí být složité ani časově náročné. Letní salát s rostbífem, gazpacho v mexickém stylu n...

Celý popis

Hlavní autor: Peterson, James
Další autoři: Brabcová, Blanka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Knižní klub, 2014
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100239605 239605 641.5 (neuvedeno) Dostupné 17x