Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /

Toto je úctyhodně objemná, mimořádně podrobně, ale zároveň přehledně zpracovaná příručka nabízející celkem pět set dvacet čtyři receptů, které osobně prověřila sama Childová a s ní několik generací amatérských i profesionálních kuchařek a kuchařů z celého světa - ale zdaleka nejen to. Najdete v ní d...

Celý popis

Hlavní autor: Child, Julia, 1912-2004
Další autoři: Bertholle, Louisette, Beck, Simone, 1904-1991
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Brně : Jota, 2014
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Populárně naučná
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100243595 243595 641.568 (neuvedeno) Dostupné 15x