Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
Toto je úctyhodně objemná, mimořádně podrobně, ale zároveň přehledně zpracovaná příručka nabízející celkem pět set dvacet čtyři receptů, které osobně prověřila sama Childová a s ní několik generací amatérských i profesionálních kuchařek a kuchařů z celého světa - ale zdaleka nejen to. Najdete v ní d...
Hlavní autor: | Child, Julia, 1912-2004 |
---|---|
Další autoři: | Bertholle, Louisette, Beck, Simone, 1904-1991 |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
Jota,
2014
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: |
Populárně naučná
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100243595 | 243595 | 641.568 | (neuvedeno) | Dostupné | 15x |