Vegetariánská středomořská kuchařka /

Příručka obsahuje jedinečné vegetariánsky laděné recepty z celé Itálie doplněné celostránkovými barevnými fotografiemi, dále tipy a rady i krátké odbočky do kulinární historie. Je určena všem, kdo chtějí proniknout do základů jedné z nejzdravějších kuchyní světa, zvládnout její techniky a naučit se...

Celý popis

Hlavní autor: Carrara, Lorena
Korporativní autor: Academia Barilla
Další autoři: Grazia, Mario, Villa, Mariagrazia, Svobodová, Ivana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Mladá fronta, 2015
Vydání: První vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 02953nam a2200433 i 4500
001 61580
005 20230302063146.0
008 151106s2015 xr ||||||||||||||czecze d
020 |a 9788020437150  |q (brožováno) :  |c 399.00 Kč 
040 |a STG001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.568  |2 MRF 
080 |a 641.564  |2 MRF 
080 |a (450)  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Carrara, Lorena  |7 xx0197523  |4 aut  |9 126773 
240 1 0 |a Vegetarian mediterranean style.  |l Česky 
245 1 0 |a Vegetariánská středomořská kuchařka /  |c sestavila Academia Barilla ; text Lorena Carrara, Mario Grazia, Mariagrazia Villa ; recepty Mario Grazia ; fotografie Mario Grazia, Stefano Lodi, Matteo Manferdini, Chato Morandi, Alberto Rossi, Lucio Rossi, Luca Zanga ; anglického originálu Vegetarian mediterranean style přeložila Ivana Svobodová 
250 |a První vydání 
264 1 |a Praha :  |b Mladá fronta,  |c 2015 
300 |a 238 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 23 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Obsahuje rejstříky 
520 2 |a Příručka obsahuje jedinečné vegetariánsky laděné recepty z celé Itálie doplněné celostránkovými barevnými fotografiemi, dále tipy a rady i krátké odbočky do kulinární historie. Je určena všem, kdo chtějí proniknout do základů jedné z nejzdravějších kuchyní světa, zvládnout její techniky a naučit se připravovat nepřekonatelné kulinářské speciality. Je rozdělena na kapitoly Předkrmy, Polévky, Těstoviny a rýže, Hlavní chody, Přílohy a saláty, Pizza a focaccia a Moučníky a v každé z nich představuje klasické i méně známé pokrmy využívající pestrou nabídku surovin ze všech italských regionů, které jsou ale dostupné i u nás. Sestavili je známí italští šéfkuchaři ve spolupráci s institucí nazvanou Academia Barilla, jež byla založena v Parmě roku 2004 jako první centrum zaměřené na ochranu, rozvoj a podporu autentické regionální italské gastronomie. 
650 0 7 |a vegetariánská jídla  |7 ph116559  |2 czenas  |9 124842 
650 0 7 |a národní jídla  |7 ph115504  |z Itálie  |2 czenas  |9 116538 
653 |a kuchařky  |a kuchařské recepty  |a italská kuchyně  |a vegetariánství  |a příručky 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |9 134567 
700 1 |a Grazia, Mario  |7 osa2012732292  |4 aut  |9 126774 
700 1 |a Villa, Mariagrazia  |7 osa2012732385  |4 aut  |9 126775 
700 1 |a Svobodová, Ivana  |7 jx20031130136  |4 trl  |9 106678 
710 2 |a Academia Barilla  |7 mzk2012733256  |9 126776 
910 |a STG001 
942 |c KN 
999 |d 61580 
993 |0 0  |1 316100248591  |4 0  |6 641_564000000000000  |7 0  |9 68869  |a 259.35  |b 0  |c 248591  |d 2015-11-06  |e 8  |f DOSP  |g 641.564  |h 399.00  |i Euromedia Group-Praha  |j 127  |l DOSP  |n 0  |r 2024-02-01  |s 2024-01-05  |t 5  |w 2021-10-03  |y KN