Vegetariánská středomořská kuchařka /
Příručka obsahuje jedinečné vegetariánsky laděné recepty z celé Itálie doplněné celostránkovými barevnými fotografiemi, dále tipy a rady i krátké odbočky do kulinární historie. Je určena všem, kdo chtějí proniknout do základů jedné z nejzdravějších kuchyní světa, zvládnout její techniky a naučit se...
Hlavní autor: | Carrara, Lorena |
---|---|
Korporativní autor: | Academia Barilla |
Další autoři: | Grazia, Mario, Villa, Mariagrazia, Svobodová, Ivana |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Mladá fronta,
2015
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 02953nam a2200433 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 61580 | ||
005 | 20230302063146.0 | ||
008 | 151106s2015 xr ||||||||||||||czecze d | ||
020 | |a 9788020437150 |q (brožováno) : |c 399.00 Kč | ||
040 | |a STG001 |b cze |e rda | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 641.568 |2 MRF | ||
080 | |a 641.564 |2 MRF | ||
080 | |a (450) |2 MRF | ||
080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Carrara, Lorena |7 xx0197523 |4 aut |9 126773 | |
240 | 1 | 0 | |a Vegetarian mediterranean style. |l Česky |
245 | 1 | 0 | |a Vegetariánská středomořská kuchařka / |c sestavila Academia Barilla ; text Lorena Carrara, Mario Grazia, Mariagrazia Villa ; recepty Mario Grazia ; fotografie Mario Grazia, Stefano Lodi, Matteo Manferdini, Chato Morandi, Alberto Rossi, Lucio Rossi, Luca Zanga ; anglického originálu Vegetarian mediterranean style přeložila Ivana Svobodová |
250 | |a První vydání | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Mladá fronta, |c 2015 | |
300 | |a 238 stran : |b barevné ilustrace ; |c 23 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Obsahuje rejstříky | ||
520 | 2 | |a Příručka obsahuje jedinečné vegetariánsky laděné recepty z celé Itálie doplněné celostránkovými barevnými fotografiemi, dále tipy a rady i krátké odbočky do kulinární historie. Je určena všem, kdo chtějí proniknout do základů jedné z nejzdravějších kuchyní světa, zvládnout její techniky a naučit se připravovat nepřekonatelné kulinářské speciality. Je rozdělena na kapitoly Předkrmy, Polévky, Těstoviny a rýže, Hlavní chody, Přílohy a saláty, Pizza a focaccia a Moučníky a v každé z nich představuje klasické i méně známé pokrmy využívající pestrou nabídku surovin ze všech italských regionů, které jsou ale dostupné i u nás. Sestavili je známí italští šéfkuchaři ve spolupráci s institucí nazvanou Academia Barilla, jež byla založena v Parmě roku 2004 jako první centrum zaměřené na ochranu, rozvoj a podporu autentické regionální italské gastronomie. | |
650 | 0 | 7 | |a vegetariánská jídla |7 ph116559 |2 czenas |9 124842 |
650 | 0 | 7 | |a národní jídla |7 ph115504 |z Itálie |2 czenas |9 116538 |
653 | |a kuchařky |a kuchařské recepty |a italská kuchyně |a vegetariánství |a příručky | ||
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |9 134567 | |
700 | 1 | |a Grazia, Mario |7 osa2012732292 |4 aut |9 126774 | |
700 | 1 | |a Villa, Mariagrazia |7 osa2012732385 |4 aut |9 126775 | |
700 | 1 | |a Svobodová, Ivana |7 jx20031130136 |4 trl |9 106678 | |
710 | 2 | |a Academia Barilla |7 mzk2012733256 |9 126776 | |
910 | |a STG001 | ||
942 | |c KN | ||
999 | |d 61580 | ||
993 | |0 0 |1 316100248591 |4 0 |6 641_564000000000000 |7 0 |9 68869 |a 259.35 |b 0 |c 248591 |d 2015-11-06 |e 8 |f DOSP |g 641.564 |h 399.00 |i Euromedia Group-Praha |j 127 |l DOSP |n 0 |r 2024-02-01 |s 2024-01-05 |t 5 |w 2021-10-03 |y KN |