Vaříme slané i sladké : základní způsoby přípravy - vaření, dušení, pečení, smažení /

Univerzální kuchařská kniha s recepty pro dny všední i sváteční, s regionálními pochoutkami i mezinárodními specialitami. Hlavní součástí mnoha postupů jsou základní recepty. Ať jde o vaření, dušení, pečení, smažení nebo přípravu moučníků či dortů - kdo ovládá základní způsoby přípravy, pro toho se...

Celý popis

Hlavní autor: Stuber, Hedwig Maria
Další autoři: Bezděková, Alena
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2015
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100249576 249576 641.5 (neuvedeno) Dostupné 9x