Jídlo s.r.o. /

Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovka...

Celý popis

Hlavní autor: Vaněk, Roman, 1969 leden 11.-
Korporativní autor: Pražský kulinářský institut
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Prakul Production, s.r.o., 2015
Vydání: Vydání první
Edice: Už vím proč
Témata:
Konspekt: 664
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100250171 250171 663/664 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 13. 5. 2024
6x