Jak blafovat o jídle /

Také vás už nebaví sedět s přáteli u večeře a muset poslouchat jejich konverzaci o jídle, jehož příprava se v současnosti tak změnila, že máte pocit, že vám ujel vlak? V tom případě se naučte blafovat! Získejte základní znalosti o skutečném původu dnes již dobře známých jídel. Zorientujte se v Miche...

Full description

Main Author: Davey, Neil
Other Authors: Šivák, Kamil
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Dobrovský s.r.o., 2017
Series: Knihy Omega
Subjects:
Konspekt: 641
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 02531nam a2200481 i 4500
001 67771
005 20221031144007.0
008 170707s2017 xr ||||e|f|cze000|0|cze d
015 |a cnb002883492 
020 |a 9788073903992  |q (brožováno) :  |c 149.00 Kč 
035 |a (OCoLC)982105896 
040 |a STG001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641/642  |2 MRF 
080 |a 82-7  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Davey, Neil  |7 xx0211226  |4 aut  |9 16912 
240 1 0 |a Bluffer's guide to food.  |l Česky 
245 1 0 |a Jak blafovat o jídle /  |c Neil Davey ; z anglického originálu The bluffer's guide to food ... přeložil Kamil Šivák 
246 3 0 |a O jídle 
264 1 |a Praha :  |b Dobrovský s.r.o.,  |c 2017 
300 |a 112 stran ;  |c 16 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Knihy Omega 
500 |a Terminologický slovník 
520 2 |a Také vás už nebaví sedět s přáteli u večeře a muset poslouchat jejich konverzaci o jídle, jehož příprava se v současnosti tak změnila, že máte pocit, že vám ujel vlak? V tom případě se naučte blafovat! Získejte základní znalosti o skutečném původu dnes již dobře známých jídel. Zorientujte se v Michelinském průvodci a jeho systému hodnocení restaurací. Přečtěte si o světoznámých restauracích, které nabízejí mimořádný kulinářský zážitek a které mají na volný stůl pořadník. Poznejte nejlepší kuchaře světa a seznamte se s novou koncepcí rychlého občerstvení a molekulární kuchyně. Po přečtení této knihy vás už žádná debata o jídle nezaskočí. Dobrou chuť! 
650 0 7 |a jídlo  |7 ph634636  |2 czenas  |9 124825 
650 0 7 |a jídlo  |7 ph634636  |x humor  |2 czenas  |9 124825 
650 0 7 |a gastronomie  |7 ph120473  |9 115918 
650 0 7 |a gastronomie  |7 ph120473  |x humor  |9 115918 
653 |a gastronomie  |a jídlo  |a humor  |a příručky  |a populárně-naučné publikace 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |9 132531 
700 1 |a Šivák, Kamil  |7 kv2016934136  |4 trl  |9 12907 
830 0 |a Knihy Omega  |9 131117 
901 |b 9788073903992  |f [1. vydání]  |o 20170404 
910 |a STG001 
942 |c KN 
998 |a 002883492 
999 |d 67771 
993 |0 0  |1 316100259135  |4 0  |6 641_500000000000000  |7 0  |9 75451  |a 96.85  |b 0  |c 259135  |d 2017-07-07  |e 4  |f DOSP  |g 641.5  |h 149.00  |i BETA - Dobrovský  |j 127  |l DOSP  |m 2  |n 0  |r 2024-05-16  |s 2024-03-21  |t 5  |w 2021-10-03  |y KN