Jak blafovat o jídle /
Také vás už nebaví sedět s přáteli u večeře a muset poslouchat jejich konverzaci o jídle, jehož příprava se v současnosti tak změnila, že máte pocit, že vám ujel vlak? V tom případě se naučte blafovat! Získejte základní znalosti o skutečném původu dnes již dobře známých jídel. Zorientujte se v Miche...
Main Author: | Davey, Neil |
---|---|
Other Authors: | Šivák, Kamil |
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Dobrovský s.r.o.,
2017
|
Series: |
Knihy Omega
|
Subjects: | |
Konspekt: | 641 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 02531nam a2200481 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 67771 | ||
005 | 20221031144007.0 | ||
008 | 170707s2017 xr ||||e|f|cze000|0|cze d | ||
015 | |a cnb002883492 | ||
020 | |a 9788073903992 |q (brožováno) : |c 149.00 Kč | ||
035 | |a (OCoLC)982105896 | ||
040 | |a STG001 |b cze |e rda | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 641/642 |2 MRF | ||
080 | |a 82-7 |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Davey, Neil |7 xx0211226 |4 aut |9 16912 | |
240 | 1 | 0 | |a Bluffer's guide to food. |l Česky |
245 | 1 | 0 | |a Jak blafovat o jídle / |c Neil Davey ; z anglického originálu The bluffer's guide to food ... přeložil Kamil Šivák |
246 | 3 | 0 | |a O jídle |
264 | 1 | |a Praha : |b Dobrovský s.r.o., |c 2017 | |
300 | |a 112 stran ; |c 16 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Knihy Omega | |
500 | |a Terminologický slovník | ||
520 | 2 | |a Také vás už nebaví sedět s přáteli u večeře a muset poslouchat jejich konverzaci o jídle, jehož příprava se v současnosti tak změnila, že máte pocit, že vám ujel vlak? V tom případě se naučte blafovat! Získejte základní znalosti o skutečném původu dnes již dobře známých jídel. Zorientujte se v Michelinském průvodci a jeho systému hodnocení restaurací. Přečtěte si o světoznámých restauracích, které nabízejí mimořádný kulinářský zážitek a které mají na volný stůl pořadník. Poznejte nejlepší kuchaře světa a seznamte se s novou koncepcí rychlého občerstvení a molekulární kuchyně. Po přečtení této knihy vás už žádná debata o jídle nezaskočí. Dobrou chuť! | |
650 | 0 | 7 | |a jídlo |7 ph634636 |2 czenas |9 124825 |
650 | 0 | 7 | |a jídlo |7 ph634636 |x humor |2 czenas |9 124825 |
650 | 0 | 7 | |a gastronomie |7 ph120473 |9 115918 |
650 | 0 | 7 | |a gastronomie |7 ph120473 |x humor |9 115918 |
653 | |a gastronomie |a jídlo |a humor |a příručky |a populárně-naučné publikace | ||
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |9 132531 | |
700 | 1 | |a Šivák, Kamil |7 kv2016934136 |4 trl |9 12907 | |
830 | 0 | |a Knihy Omega |9 131117 | |
901 | |b 9788073903992 |f [1. vydání] |o 20170404 | ||
910 | |a STG001 | ||
942 | |c KN | ||
998 | |a 002883492 | ||
999 | |d 67771 | ||
993 | |0 0 |1 316100259135 |4 0 |6 641_500000000000000 |7 0 |9 75451 |a 96.85 |b 0 |c 259135 |d 2017-07-07 |e 4 |f DOSP |g 641.5 |h 149.00 |i BETA - Dobrovský |j 127 |l DOSP |m 2 |n 0 |r 2024-05-16 |s 2024-03-21 |t 5 |w 2021-10-03 |y KN |