Zeleninová kuchařka : z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukru /
Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy autora, který denně připravuje zdravé a výživné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilnin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou v...
Hlavní autor: | Klíma, Petr |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Smart Press,
2017
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Jídlo jako lék
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 02595nam a2200421 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 69365 | ||
005 | 20230302063200.0 | ||
008 | 180125s2017 xr ac||e|f|cze001|0|cze d | ||
015 | |a cnb002927736 | ||
020 | |a 9788087049976 |q (vázáno) : |c 399.00 Kč | ||
040 | |a STG001 |b cze |e rda | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 641.55:635.1/.8 |2 MRF | ||
080 | |a 641.56-056.84:613.26 |2 MRF | ||
080 | |a 613.2 |2 MRF | ||
080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Klíma, Petr |7 xx0216276 |4 aut |9 19969 | |
245 | 1 | 0 | |a Zeleninová kuchařka : |b z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukru / |c Petr Klíma |
250 | |a Vydání první | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Smart Press, |c 2017 | |
300 | |a 204 stran : |b barevné ilustrace, portréty ; |c 25 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
336 | |a statický obraz |b sti |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Jídlo jako lék | |
500 | |a Obsahuje rejstřík | ||
520 | 2 | |a Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy autora, který denně připravuje zdravé a výživné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilnin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské - nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů je bezlepkových. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje téměř 100 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i zapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice, kadeřávek či černý kořen. Petr Klíma recepty vymyslel, nafotil i sám snědl. Je šéfkuchařem dejvické restaurace Country Life, publikuje články na svém blogu www.greenwayfood.cz. Propojuje kuchyni českou i světovou, kterou poznal při svých cestách. | |
650 | 0 | 7 | |a zeleninová jídla |2 czenas |9 105067 |
650 | 0 | 7 | |a veganská jídla |7 ph772376 |2 czenas |9 125122 |
650 | 0 | 7 | |a zdravá výživa |2 czenas |9 103048 |
653 | |a kuchařky |a kuchařské recepty |a bezmasá |a vařená jídla |a veganství |a příručky | ||
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |9 134567 | |
830 | 0 | |a Jídlo jako lék |9 122099 | |
910 | |a STG001 | ||
942 | |c KN | ||
999 | |d 69365 | ||
993 | |0 0 |1 316100262208 |4 0 |6 641_564000000000000 |7 0 |9 77133 |a 259.35 |b 0 |c 262208 |d 2018-01-25 |e 20 |f DOSP |g 641.564 |h 399.00 |i BETA - Dobrovský |j 13 |l DOSP |m 3 |n 0 |r 2024-02-01 |s 2024-01-05 |t 5 |w 2021-10-03 |y KN |