Zeleninová kuchařka : z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukru /

Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy autora, který denně připravuje zdravé a výživné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilnin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou v...

Celý popis

Hlavní autor: Klíma, Petr
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Smart Press, 2017
Vydání: Vydání první
Edice: Jídlo jako lék
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 02595nam a2200421 i 4500
001 69365
005 20230302063200.0
008 180125s2017 xr ac||e|f|cze001|0|cze d
015 |a cnb002927736 
020 |a 9788087049976  |q (vázáno) :  |c 399.00 Kč 
040 |a STG001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.55:635.1/.8  |2 MRF 
080 |a 641.56-056.84:613.26  |2 MRF 
080 |a 613.2  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Klíma, Petr  |7 xx0216276  |4 aut  |9 19969 
245 1 0 |a Zeleninová kuchařka :  |b z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukru /  |c Petr Klíma 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Smart Press,  |c 2017 
300 |a 204 stran :  |b barevné ilustrace, portréty ;  |c 25 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Jídlo jako lék 
500 |a Obsahuje rejstřík 
520 2 |a Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy autora, který denně připravuje zdravé a výživné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilnin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské - nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů je bezlepkových. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje téměř 100 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i zapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice, kadeřávek či černý kořen. Petr Klíma recepty vymyslel, nafotil i sám snědl. Je šéfkuchařem dejvické restaurace Country Life, publikuje články na svém blogu www.greenwayfood.cz. Propojuje kuchyni českou i světovou, kterou poznal při svých cestách. 
650 0 7 |a zeleninová jídla  |2 czenas  |9 105067 
650 0 7 |a veganská jídla  |7 ph772376  |2 czenas  |9 125122 
650 0 7 |a zdravá výživa  |2 czenas  |9 103048 
653 |a kuchařky  |a kuchařské recepty  |a bezmasá  |a vařená jídla  |a veganství  |a příručky 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |9 134567 
830 0 |a Jídlo jako lék  |9 122099 
910 |a STG001 
942 |c KN 
999 |d 69365 
993 |0 0  |1 316100262208  |4 0  |6 641_564000000000000  |7 0  |9 77133  |a 259.35  |b 0  |c 262208  |d 2018-01-25  |e 20  |f DOSP  |g 641.564  |h 399.00  |i BETA - Dobrovský  |j 13  |l DOSP  |m 3  |n 0  |r 2024-02-01  |s 2024-01-05  |t 5  |w 2021-10-03  |y KN