Herbář, aneb, Příroda ve vaší kuchyni /
Rostliny jako jídlo, rostliny jako lék - dvě samozřejmá spojení, která tvoří jeden celek. Příroda ve vaší kuchyni se snaží ukázat, jak moc je tato sounáležitost těsná. A když se prolne svět starých apatykářů a lékařů se světem kuchařů, přidají se k nim botanici a mistři malíři, vznikne kniha pro rad...
Hlavní autor: | Bednářová, Jaroslava |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Praze :
Fortuna Libri,
2018
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 633 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Rostliny jako jídlo, rostliny jako lék - dvě samozřejmá spojení, která tvoří jeden celek. Příroda ve vaší kuchyni se snaží ukázat, jak moc je tato sounáležitost těsná. A když se prolne svět starých apatykářů a lékařů se světem kuchařů, přidají se k nim botanici a mistři malíři, vznikne kniha pro radost všem dnešním zvídavým mlsounům a ctitelům říše rostlin |
---|---|
Popis jednotky: |
Slovensko-česko-latinský slovník |
Fyzický popis: |
323 stran : barevné ilustrace ; 24 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstříky |
ISBN: |
9788075461735 |