Herbář, aneb, Příroda ve vaší kuchyni /

Rostliny jako jídlo, rostliny jako lék - dvě samozřejmá spojení, která tvoří jeden celek. Příroda ve vaší kuchyni se snaží ukázat, jak moc je tato sounáležitost těsná. A když se prolne svět starých apatykářů a lékařů se světem kuchařů, přidají se k nim botanici a mistři malíři, vznikne kniha pro rad...

Celý popis

Hlavní autor: Bednářová, Jaroslava
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : Fortuna Libri, 2018
Vydání: První vydání
Témata:
Konspekt: 633
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Rostliny jako jídlo, rostliny jako lék - dvě samozřejmá spojení, která tvoří jeden celek. Příroda ve vaší kuchyni se snaží ukázat, jak moc je tato sounáležitost těsná. A když se prolne svět starých apatykářů a lékařů se světem kuchařů, přidají se k nim botanici a mistři malíři, vznikne kniha pro radost všem dnešním zvídavým mlsounům a ctitelům říše rostlin
Popis jednotky: Slovensko-česko-latinský slovník
Fyzický popis: 323 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Bibliografie: Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstříky
ISBN: 9788075461735