Pěstování hub : metody, postupy, zpracování /

Houby jsou plné vitaminů a antioxidantů a dodávají pokrmům jedinečnou chuť - ti, kteří nechtějí čekat na houbařskou sezonu, si je mohou sami vypěstovat. Není třeba se při tom omezit na tradiční žampiony, ale je možné ochutnat i druhy, které kdysi patřily mezi exotické, ale nyní jsou samozřejmostí, j...

Celý popis

Hlavní autor: Lynch, Tavis
Další autoři: Štorkánová, Anna, 1950-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Euromedia, 2019
Vydání: Vydání první
Edice: Esence
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100271519 271519 635.8 (neuvedeno) Dostupné 7x