Co se děje, když jíš? /

Jídlo je pro tělo a jeho správné fungování nezbytné. Ale co se s potravinami děje, když je sníš? Kam putuje sousto, které spolkneš? Kde a jak skončí? Pokud si kladeš podobné otázky a toto téma tě zaujalo a chceš se dozvědět více o fungování lidského tělo a orgánů, odklop více než 80 okének v knize a...

Celý popis

Hlavní autor: Tognetti, Stefano, 1966-
Další autoři: Bone, Emily, Holešovský, Jakub, 1991-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Svojtka & Co., 2020
Vydání: První české vydání
Edice: Podívej se pod obrázek
Témata:
Konspekt: 613
0/9-053.2
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Jídlo je pro tělo a jeho správné fungování nezbytné. Ale co se s potravinami děje, když je sníš? Kam putuje sousto, které spolkneš? Kde a jak skončí? Pokud si kladeš podobné otázky a toto téma tě zaujalo a chceš se dozvědět více o fungování lidského tělo a orgánů, odklop více než 80 okének v knize a zjisti mnoho zajímavých informací. Dozvíš se, co jsou to vitaminy, jestli je cukr pro tělo opravdu prospěšný, jak tělu pomáhají bílkoviny, zda jsou všechny bakterie pro tělo škodlivé a mnoho dalšího. Tak neváhej a pojď se do této knížky pořádně zakousnout!
Popis jednotky: Z angličtiny přeložil Jakub Holešovský
Kartonové listy s odkápěcími okénky
Částečně tištěno napříč
Fyzický popis: 13 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
ISBN: 9788025627594