Zachraň jídlo v kuchyni /

Až polovina potravinového odpadu v EU vzniká v domácnostech. Nakoupíme toho více než potřebujeme, nevíme, jak správně skladovat potraviny, nebo nám chybí inspirace. Proto vznikla kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni, která vás naučí, jak doma méně plýtvat jídlem a ušetřit peníze a přírodu...

Celý popis

Hlavní autor: Kebová, Barbora
Další autoři: Pešek, Adam, Podhola, Adam, Strejcová, Anna
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Zachraň jídlo z.s., 2019
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100281770 281770 641.56 (neuvedeno) Dostupné 3x