Zachraň jídlo v kuchyni /
Až polovina potravinového odpadu v EU vzniká v domácnostech. Nakoupíme toho více než potřebujeme, nevíme, jak správně skladovat potraviny, nebo nám chybí inspirace. Proto vznikla kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni, která vás naučí, jak doma méně plýtvat jídlem a ušetřit peníze a přírodu...
Hlavní autor: | Kebová, Barbora |
---|---|
Další autoři: | Pešek, Adam, Podhola, Adam, Strejcová, Anna |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Zachraň jídlo z.s.,
2019
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100281770 | 281770 | 641.56 | (neuvedeno) | Dostupné | 3x |