Výživná kniha o jídle /
Pohled na jídlo z hlediska výživy i kvality, správná práce s potravinami v kuchyni. Padesát receptů autorky a blogerky, odbornice na výživu a kvalitu potravin.
Hlavní autor: | Fourová, Karolína |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Euromedia Group,
2022
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Esence
|
Témata: | |
Konspekt: | 613 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100306946 | 287927 | 613 | (neuvedeno) | Dostupné | 9x |