Výživná kniha o jídle /

Pohled na jídlo z hlediska výživy i kvality, správná práce s potravinami v kuchyni. Padesát receptů autorky a blogerky, odbornice na výživu a kvalitu potravin.

Hlavní autor: Fourová, Karolína
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Euromedia Group, 2022
Vydání: Vydání první
Edice: Esence
Témata:
Konspekt: 613
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100306946 287927 613 (neuvedeno) Dostupné 9x