Nové stolničení v kostce /
Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text Stolničení v kostce obsahuje základy společenské výchovy, vybavení a zařízení pohostinských provozo...
Hlavní autor: | Hrbková, Zdeňka |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Divec :
Radek Runštuk - R plus,
2018
|
Vydání: | 1. vydání |
Edice: |
Gastronomie (R plus)
|
Témata: | |
Konspekt: | 642 37.016 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 02081cam a2200481 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 211621 | ||
003 | CZ-StSK | ||
005 | 20240514102736.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 181018s2018 xr a d p 000 0 cze d | ||
015 | |a cnb003049233 | ||
020 | |a 9788090409330 |q (brožováno) : |c Kč 289,00 | ||
040 | |a KLG001 |b cze |e rda | ||
041 | |a cze |h cze | ||
044 | |a xr |c CZ | ||
072 | 7 | |a 642 |x Číšnictví. Servírování |9 19 | |
072 | 7 | |a 37.016 |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |9 22 | |
080 | |a 642.6/.7 |2 MRF | ||
080 | |a 642.63 |2 MRF | ||
080 | |a (075.3) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Hrbková, Zdeňka |7 mzk2009539621 |4 aut |9 137572 | |
245 | 1 | 0 | |a Nové stolničení v kostce / |c Zdeňka Hrbková |
250 | |a 1. vydání | ||
264 | 1 | |a Divec : |b Radek Runštuk - R plus, |c 2018 | |
300 | |a 244 stran : |b ilustrace ; |c 21 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Gastronomie | |
500 | |a "1. vydání - dotisk v nakladatelství Radek Runštuk - R plus"--Tiráž | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
520 | |a Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text Stolničení v kostce obsahuje základy společenské výchovy, vybavení a zařízení pohostinských provozoven, základy jednoduché a složité obsluhy, charakteristiku slavnostního stolování, cataringu, forem řízení a managementu. | ||
650 | 0 | 7 | |a stolničení |7 ph126113 |9 137573 |
650 | 0 | 7 | |a číšnictví |7 ph128234 |9 137574 |
653 | |a stolování | ||
653 | |a gastronomie | ||
653 | |a příručky | ||
655 | 7 | |a učebnice středních škol |7 fd133771 |2 czenas |9 136443 | |
830 | 0 | |a Gastronomie (R plus) | |
910 | |a STG001 | ||
942 | |2 udc |c KN | ||
999 | |d 211621 | ||
993 | |0 0 |1 316100314156 |2 udc |4 0 |6 642 |7 0 |9 175209 |a 213.00 |b 0 |c 292972 |d 2023-08-16 |e 1 |f DOSP |g 642 |h 289.00 |i 2 |l DOSP |r 2024-05-15 |s 2024-02-12 |t 5 |w 2023-08-16 |y KN |