Kouzlo kuchyně Čech a Moravy, aneb, Dědictví našich babiček /
Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům.
Hlavní autor: | Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- |
---|---|
Korporativní autor: | Pražský kulinářský institut |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Prakul Production,
2012
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100230408 | 230408 | 641.51 | (neuvedeno) | Dostupné | 30x |