Kouzlo kuchyně Čech a Moravy, aneb, Dědictví našich babiček /

Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům.

Hlavní autor: Vaněk, Roman, 1969 leden 11.-
Korporativní autor: Pražský kulinářský institut
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Prakul Production, 2012
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům.
Popis jednotky: Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Fyzický popis: 221 s. : il. (převážně barev.), portréty
Bibliografie: Obsahuje rejstřík
ISBN: 9788090504882