Kouzlo kuchyně Čech a Moravy, aneb, Dědictví našich babiček /
Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům.
Hlavní autor: | Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- |
---|---|
Korporativní autor: | Pražský kulinářský institut |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Prakul Production,
2012
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům. |
---|---|
Popis jednotky: |
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut |
Fyzický popis: |
221 s. : il. (převážně barev.), portréty |
Bibliografie: |
Obsahuje rejstřík |
ISBN: |
9788090504882 |