Slezská kuchyně /

Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták...

Celý popis

Hlavní autor: Vašák, Jaroslav, 1947-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2013
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Krajové speciality
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad na Pobočce

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100235546 235546 SK 641.5 (neuvedeno) Dostupné 13x