Slovácká kuchyně : krajové speciality /

Slovácko patří k nejrozsáhlejším moravským národopisným regionům a je pro něj příznačný bohatý a dosud živý folklor s uplatněním krojů, lidových písní, tanců, slavností a tradičních řemesel. Kuchařka obsahuje bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů od polévek po moučníky a místní s...

Celý popis

Hlavní autor: Vašák, Jaroslav, 1947-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2012
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad na Pobočce

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100227761 227761 SK 641.5 (neuvedeno) Dostupné 14x