Pasta e Basta : [italská pasta do české kuchyně] /
Pasta e basta je kuchařka známého Itala v kuchyni Emanuele Ridiho. Pravé italské těstoviny - tedy pasta - jsou typickým italským jídlem a kdo jiný by měl přizpůsobit pastu českým poměrům než Emanulele Ridi, který rozumí jak italskému, tak i českému způsobu stravování a umí obojí výborně propojit. Pa...
Hlavní autor: | Ridi, Emanuele, 1974- |
---|---|
Další autoři: | Melkusová, Blanka, Mikule, Tomáš |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
PrimeTime TV,
2013
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Pasta e basta je kuchařka známého Itala v kuchyni Emanuele Ridiho. Pravé italské těstoviny - tedy pasta - jsou typickým italským jídlem a kdo jiný by měl přizpůsobit pastu českým poměrům než Emanulele Ridi, který rozumí jak italskému, tak i českému způsobu stravování a umí obojí výborně propojit. Pasta e basta vám přinese ve třech sekcích komplexní pohled na přípravu těstovin a kromě nich vám slavný Ital nabídne i základní principy přípravy omáček, pest a vývarů. Jeho pokrmy z těstovin zachutnají každému bez ohledu na to, z které části světa pochází. S knihou Pasta e basta se naučíte vše o přípravě pasta fresca (čerstvě těstoviny), pasta ripiena/al forno (plněné a zapékané těstoviny) a pasta secca (sušené těstoviny, jak je obvykle koupíme v obchodě. |
---|---|
Popis jednotky: |
Podnázev z obálky |
Fyzický popis: |
220 s. : barev. il. |
Bibliografie: |
Obsahuje rejstřík |
ISBN: |
9788026052128 |