Pasta e Basta : [italská pasta do české kuchyně] /

Pasta e basta je kuchařka známého Itala v kuchyni Emanuele Ridiho. Pravé italské těstoviny - tedy pasta - jsou typickým italským jídlem a kdo jiný by měl přizpůsobit pastu českým poměrům než Emanulele Ridi, který rozumí jak italskému, tak i českému způsobu stravování a umí obojí výborně propojit. Pa...

Celý popis

Hlavní autor: Ridi, Emanuele, 1974-
Další autoři: Melkusová, Blanka, Mikule, Tomáš
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : PrimeTime TV, 2013
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Pasta e basta je kuchařka známého Itala v kuchyni Emanuele Ridiho. Pravé italské těstoviny - tedy pasta - jsou typickým italským jídlem a kdo jiný by měl přizpůsobit pastu českým poměrům než Emanulele Ridi, který rozumí jak italskému, tak i českému způsobu stravování a umí obojí výborně propojit. Pasta e basta vám přinese ve třech sekcích komplexní pohled na přípravu těstovin a kromě nich vám slavný Ital nabídne i základní principy přípravy omáček, pest a vývarů. Jeho pokrmy z těstovin zachutnají každému bez ohledu na to, z které části světa pochází. S knihou Pasta e basta se naučíte vše o přípravě pasta fresca (čerstvě těstoviny), pasta ripiena/al forno (plněné a zapékané těstoviny) a pasta secca (sušené těstoviny, jak je obvykle koupíme v obchodě.
Popis jednotky: Podnázev z obálky
Fyzický popis: 220 s. : barev. il.
Bibliografie: Obsahuje rejstřík
ISBN: 9788026052128