Škola kuchařských technik : přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem /
Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty,...
Hlavní autor: | Wright, Jeni, 1947- |
---|---|
Další autoři: | Treuille, Eric |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2014
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100244584 | 244584 | 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 13x |