Škola kuchařských technik : přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem /
Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty,...
Main Author: | Wright, Jeni, 1947- |
---|---|
Other Authors: | Treuille, Eric |
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Ikar,
2014
|
Edition: | Vyd. 1. |
Subjects: | |
Konspekt: | 641 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100244584 | 244584 | 641.5 | (neuvedeno) | Available | 13x |