Vůně francouzské kuchyně /

Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých recep...

Full description

Main Author: Roux, Michel, 1941-
Other Authors: Linder, Lisa, Rákosníková, Jitka
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Ikar, 2015
Edition: Vydání první
Subjects:
Konspekt: 641
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status Výpůjčky
316100247517 247517 641.568 (neuvedeno) Available 6x