Domácí klobásy : výroba, grilování, recepty /

Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké - existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Specialista na grilování Karsten "Ted" Aschenbrandt vám názorně ukáže, co do klobásek patří a co raději ne, jaké náčiní budete při plnění klobás...

Celý popis

Hlavní autor: Aschenbrandt, Karsten "Ted", 1971-
Další autoři: Kavinová, Alice
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Vašut, 2015
Vydání: České vydání první
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100247652 247652 641.5 (neuvedeno) Dostupné 10x