Domácí klobásy : výroba, grilování, recepty /
Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké - existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Specialista na grilování Karsten "Ted" Aschenbrandt vám názorně ukáže, co do klobásek patří a co raději ne, jaké náčiní budete při plnění klobás...
Hlavní autor: | Aschenbrandt, Karsten "Ted", 1971- |
---|---|
Další autoři: | Kavinová, Alice |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Vašut,
2015
|
Vydání: | České vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100247652 | 247652 | 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 10x |