Domácí klobásy : výroba, grilování, recepty /

Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké - existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Specialista na grilování Karsten "Ted" Aschenbrandt vám názorně ukáže, co do klobásek patří a co raději ne, jaké náčiní budete při plnění klobás...

Celý popis

Hlavní autor: Aschenbrandt, Karsten "Ted", 1971-
Další autoři: Kavinová, Alice
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Vašut, 2015
Vydání: České vydání první
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké - existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Specialista na grilování Karsten "Ted" Aschenbrandt vám názorně ukáže, co do klobásek patří a co raději ne, jaké náčiní budete při plnění klobás potřebovat a na co dávat pozor, abyste si na grilu připravili opravdu skvělé pochoutky. Výrobou domácích klobás vás budou provázet fotografie popisující pracovní postup. Najdete zde i autorovy nejlepší recepty z klobás, jako třeba točený burger, klobásový špíz nebo klobásový koláč. Pro jednou zapomeňte na klobásu s chlebem a hořčicí a popusťte uzdu své fantazii!
Popis jednotky: Překlad z němčiny Alice Kavinová
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis: 128 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN: 9788072369263