Domácí klobásy : výroba, grilování, recepty /
Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké - existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Specialista na grilování Karsten "Ted" Aschenbrandt vám názorně ukáže, co do klobásek patří a co raději ne, jaké náčiní budete při plnění klobás...
Hlavní autor: | Aschenbrandt, Karsten "Ted", 1971- |
---|---|
Další autoři: | Kavinová, Alice |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Vašut,
2015
|
Vydání: | České vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké - existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Specialista na grilování Karsten "Ted" Aschenbrandt vám názorně ukáže, co do klobásek patří a co raději ne, jaké náčiní budete při plnění klobás potřebovat a na co dávat pozor, abyste si na grilu připravili opravdu skvělé pochoutky. Výrobou domácích klobás vás budou provázet fotografie popisující pracovní postup. Najdete zde i autorovy nejlepší recepty z klobás, jako třeba točený burger, klobásový špíz nebo klobásový koláč. Pro jednou zapomeňte na klobásu s chlebem a hořčicí a popusťte uzdu své fantazii! |
---|---|
Popis jednotky: |
Překlad z němčiny Alice Kavinová Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: |
128 stran : barevné ilustrace ; 24 cm |
ISBN: |
9788072369263 |