Čokoláda : 50 snadných receptů /

Výběr rozmanitých receptů z hořké, mléčné i bílé čokolády mezinárodního centra Academia Barilla v Turíně, jehož úkolem je šíření italské gastronomie. (Čokoláda je bohatá na proteiny, obsahuje množství minerálů a vitaminy, nacházejí se v ní hodnotné flavonoidy s vysokým antioxidačním účinkem. Dle věd...

Celý popis

Hlavní autor: Grazia, Mario
Korporativní autor: Academia Barilla
Další autoři: Villa, Mariagrazia
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Naše vojsko, 2013
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100249211 249211 641.856 (neuvedeno) Dostupné 12x