Čokoláda : lahodné recepty a rady, jak připravit nejrůznější sušenky, dorty, cukrovinky a dezerty /

Pro všechny, kdo mají rádi čokoládu, jsou tu sladké, netradiční recepty, klasické i současné. Kirsten Tibballs, šéfkuchaři přezdívaná "australská královna čokolády", provozuje školu pro domácí kuchaře, kteří chtějí ovládnout jemné umění čokolády a cukrářství. Její dlouholeté zkušenosti uči...

Celý popis

Hlavní autor: Tibballs, Kirsten
Další autoři: Fonfárová, Vladimíra, 1983-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Dobrovský s.r.o., 2016
Edice: Knihy Omega
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100256920 256920 641.856 (neuvedeno) Dostupné 10x