Zrno je grunt : moderní recepty s použitím tradičních odrůd /
Autor: Wilson, Laura Agar
Vydáno: (2016)
Knížka o obilí /
Knížka o obilí je první skutečně obilná kuchařka v českém prostředí. Obsahuje přes čtyřicet jednoduchých receptů z celého světa, které i začínajícím kuchařům ukážou, že z obilovin lze snadno a bez velkých nákladů vytvořit hodnotná a chutná jídla, dezerty i nápoje. Recepty jsou formulovány co nejstru...
Hlavní autor: | Wiboltt, Anne-Marie Fryer |
---|---|
Další autoři: | Fryer, Wil, Drtilová, Zorka |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Malvern,
2016
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|