Obilovinová kuchařka : od polévek po dezerty : špalda, červená pšenice, kamut, pšenice ozimá, ječmen, žito, oves, jáhly, pohanka, kukuřice, rýže mnoha druhů, quinoa, amarant, čirok /
Zdravé recepty z obilovin, přehledně rozdělené podle druhu. Popis využití a principy správného skladování. Příprava salátů, polévek, hlavních chodů, sladkých jídel, dezertů.
Main Author: | Klíma, Petr |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Smart Press,
2021
|
Edition: | Vydání první |
Series: |
Jídlo jako lék
|
Subjects: | |
Konspekt: | 641 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100303056 | 285877 | 641.56 | (neuvedeno) | Available | 3x |