Obilovinová kuchařka : od polévek po dezerty : špalda, červená pšenice, kamut, pšenice ozimá, ječmen, žito, oves, jáhly, pohanka, kukuřice, rýže mnoha druhů, quinoa, amarant, čirok /
Zdravé recepty z obilovin, přehledně rozdělené podle druhu. Popis využití a principy správného skladování. Příprava salátů, polévek, hlavních chodů, sladkých jídel, dezertů.
Hlavní autor: | Klíma, Petr |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Smart Press,
2021
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Jídlo jako lék
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Zdravé recepty z obilovin, přehledně rozdělené podle druhu. Popis využití a principy správného skladování. Příprava salátů, polévek, hlavních chodů, sladkých jídel, dezertů. |
---|---|
Popis jednotky: |
Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: |
219 stran : barevné ilustrace ; 25 cm |
ISBN: |
9788088244233 |