Obilovinová kuchařka : od polévek po dezerty : špalda, červená pšenice, kamut, pšenice ozimá, ječmen, žito, oves, jáhly, pohanka, kukuřice, rýže mnoha druhů, quinoa, amarant, čirok /

Zdravé recepty z obilovin, přehledně rozdělené podle druhu. Popis využití a principy správného skladování. Příprava salátů, polévek, hlavních chodů, sladkých jídel, dezertů.

Hlavní autor: Klíma, Petr
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Smart Press, 2021
Vydání: Vydání první
Edice: Jídlo jako lék
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100303056 285877 641.56 (neuvedeno) Dostupné 3x