Uzení pro labužníky : ryby, maso, zelenina, chleba, ořechy a mnohem více /

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí. A pokud jste si až do dnešního...

Celý popis

Hlavní autor: Bellersen Quirini, Cosima, 1960-
Další autoři: Koubková, Jitka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Grada, 2017
Vydání: První vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100260051 260051 641.5 (neuvedeno) Dostupné 13x