Domácí uzení masa na grilu i v udírně /

Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kouskem masa a přidá nejrůznější tipy a triky na kořenicí směsi a marinády. Přes 50 receptů na uzení drůbeže, hovězího či vepřového masa i mořských plodů od cen...

Celý popis

Hlavní autor: Fleischman, Will
Další autoři: Palowská, Květa
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Euromedia, 2017
Vydání: Vydání první
Edice: Esence
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100260379 260379 641.5 (neuvedeno) Dostupné 5x