Domácí uzení masa na grilu i v udírně /
Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kouskem masa a přidá nejrůznější tipy a triky na kořenicí směsi a marinády. Přes 50 receptů na uzení drůbeže, hovězího či vepřového masa i mořských plodů od cen...
Hlavní autor: | Fleischman, Will |
---|---|
Další autoři: | Palowská, Květa |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Euromedia,
2017
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Esence
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100260379 | 260379 | 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 5x |