Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů /
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obs...
Hlavní autor: | Doležalová, Alena, 1958- |
---|---|
Další autoři: | Doležal, Vladimír, 1952-, Doležal, Vladimír, ml. |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
České Budějovice :
Dona,
2016
|
Vydání: | 3. upravené a rozšířené vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100251293 | 251293 | 641.5 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
do: 22. 5. 2024 |
11x |