Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů /

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obs...

Celý popis

Hlavní autor: Doležalová, Alena, 1958-
Další autoři: Doležal, Vladimír, 1952-, Doležal, Vladimír, ml.
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: České Budějovice : Dona, 2016
Vydání: 3. upravené a rozšířené vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100251293 251293 641.5 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 22. 5. 2024
11x