Domácí řeznická kuchařka /
Uspořádejte klasické zabijačkové hody - ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesni...
Main Author: | Dušátko, Josef |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Brno :
CPress,
2016
|
Edition: | 3. vydání, 1. vydání v nakladatelství CPress |
Subjects: | |
Konspekt: | 641 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100250870 | 250870 | 641.5 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
Due: 22. 5. 2024 |
22x |