Domácí řeznická kuchařka /

Uspořádejte klasické zabijačkové hody - ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesni...

Full description

Main Author: Dušátko, Josef
Format: Book
Language: Česky
Published: Brno : CPress, 2016
Edition: 3. vydání, 1. vydání v nakladatelství CPress
Subjects:
Konspekt: 641
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status Výpůjčky
316100250870 250870 641.5 (neuvedeno) Vypůjčeno
Due: 22. 5. 2024
22x