Domácí zabijačka /

Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování př...

Celý popis

Hlavní autor: Půhoný, Josef
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Nakladatelství Brázda, s.r.o., 2016
Vydání: Vydání třetí, v nakladatelství Brázda druhé
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100259002 259002 641.5 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 22. 5. 2024
10x