Domácí zabijačka /
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování př...
Hlavní autor: | Půhoný, Josef |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Nakladatelství Brázda, s.r.o.,
2016
|
Vydání: | Vydání třetí, v nakladatelství Brázda druhé |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100259002 | 259002 | 641.5 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
do: 22. 5. 2024 |
10x |