Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů /
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obs...
Hlavní autor: | Doležalová, Alena, 1958- |
---|---|
Další autoři: | Doležal, Vladimír, 1952-, Doležal, Vladimír, ml. |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
České Budějovice :
Dona,
2016
|
Vydání: | 3. upravené a rozšířené vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 02342nam a2200445 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 63167 | ||
005 | 20230302063150.0 | ||
008 | 160404s2016 xr a|||e|||cze000|0|cze d | ||
015 | |a cnb002774508 | ||
020 | |a 9788073221928 |q (brožováno) : |c 299.00 Kč | ||
040 | |a STG001 |b cze |e rda | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 637.513.11 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5+664.91/.95 |2 MRF | ||
080 | |a 637.523 |2 MRF | ||
080 | |a 641.55:637.5 |2 MRF | ||
080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Doležalová, Alena, |d 1958- |7 mzk2003175510 |4 aut |9 75219 | |
245 | 1 | 0 | |a Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů / |c Alena Doležalová a kolektiv ; fotografie Vladimír Doležal, Vladimír Doležal ml. |
246 | 3 | |a Udíme, vaříme a konzervujeme | |
250 | |a 3. upravené a rozšířené vydání | ||
264 | 1 | |a České Budějovice : |b Dona, |c 2016 | |
300 | |a 210 stran : |b barevné ilustrace ; |c 24 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
336 | |a statický obraz |b sti |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
520 | 2 | |a Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty | |
650 | 0 | 7 | |a domácí zabijačka |7 ph137939 |2 czenas |9 115207 |
650 | 0 | 7 | |a masné výrobky |7 ph122655 |2 czenas |9 115209 |
650 | 0 | 7 | |a uzeniny |7 ph138047 |2 czenas |9 115210 |
650 | 0 | 7 | |a masitá jídla |2 czenas |9 105066 |
653 | |a kuchařky |a kuchařské recepty |a zabijačky |a vepřové maso |a uzení |a příručky | ||
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |9 134567 | |
700 | 1 | |a Doležal, Vladimír, |d 1952- |7 jn19981000720 |4 pht |9 75215 | |
700 | 1 | |a Doležal, Vladimír, |c ml. |4 pht |9 129554 | |
910 | |a STG001 | ||
942 | |c KN | ||
999 | |d 63167 | ||
993 | |0 0 |1 316100251293 |4 0 |6 641_500000000000000 |7 0 |9 70551 |a 194.35 |b 0 |c 251293 |d 2016-04-04 |e 11 |f DOSP |g 641.5 |h 299.00 |i BETA - Dobrovský |j 96 |l DOSP |m 1 |n 0 |q 2024-05-22 |r 2024-04-22 |s 2024-04-22 |t 5 |w 2021-10-03 |y KN |