Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů /

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obs...

Celý popis

Hlavní autor: Doležalová, Alena, 1958-
Další autoři: Doležal, Vladimír, 1952-, Doležal, Vladimír, ml.
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: České Budějovice : Dona, 2016
Vydání: 3. upravené a rozšířené vydání
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 02342nam a2200445 i 4500
001 63167
005 20230302063150.0
008 160404s2016 xr a|||e|||cze000|0|cze d
015 |a cnb002774508 
020 |a 9788073221928  |q (brožováno) :  |c 299.00 Kč 
040 |a STG001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 637.513.11  |2 MRF 
080 |a 637.5+664.91/.95  |2 MRF 
080 |a 637.523  |2 MRF 
080 |a 641.55:637.5  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Doležalová, Alena,  |d 1958-  |7 mzk2003175510  |4 aut  |9 75219 
245 1 0 |a Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů /  |c Alena Doležalová a kolektiv ; fotografie Vladimír Doležal, Vladimír Doležal ml. 
246 3 |a Udíme, vaříme a konzervujeme 
250 |a 3. upravené a rozšířené vydání 
264 1 |a České Budějovice :  |b Dona,  |c 2016 
300 |a 210 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
520 2 |a Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty 
650 0 7 |a domácí zabijačka  |7 ph137939  |2 czenas  |9 115207 
650 0 7 |a masné výrobky  |7 ph122655  |2 czenas  |9 115209 
650 0 7 |a uzeniny  |7 ph138047  |2 czenas  |9 115210 
650 0 7 |a masitá jídla  |2 czenas  |9 105066 
653 |a kuchařky  |a kuchařské recepty  |a zabijačky  |a vepřové maso  |a uzení  |a příručky 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |9 134567 
700 1 |a Doležal, Vladimír,  |d 1952-  |7 jn19981000720  |4 pht  |9 75215 
700 1 |a Doležal, Vladimír,  |c ml.  |4 pht  |9 129554 
910 |a STG001 
942 |c KN 
999 |d 63167 
993 |0 0  |1 316100251293  |4 0  |6 641_500000000000000  |7 0  |9 70551  |a 194.35  |b 0  |c 251293  |d 2016-04-04  |e 11  |f DOSP  |g 641.5  |h 299.00  |i BETA - Dobrovský  |j 96  |l DOSP  |m 1  |n 0  |q 2024-05-22  |r 2024-04-22  |s 2024-04-22  |t 5  |w 2021-10-03  |y KN