Udíme, nasolujeme, sušíme : průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb /
Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů - od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena až po lososa uzeného horkým kouřem. Je plná srozumitelných a jedn...
Hlavní autor: | Turan, Turan T. |
---|---|
Další autoři: | Moravcová, Stanislava, 1976- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
[Praha] :
Slovart,
[2016]
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100256792 | 256792 | 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 12x |