Včelí produkty mýtů zbavené : med, vosk, pyl, mateří kašička, propolis, včelí jed /
Knížka o včelách a jejich produktech - jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou. Je zde uvedeno mnoho receptů na využití medu při pečení tradičního i netradičního pečiva, úpravě masa a příloh, při přípravě nápojů nealkoholických i alkoholických, postupy při...
Main Author: | Titěra, Dalibor, 1955- |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Nakladatelství Brázda, s.r.o.,
2017
|
Edition: | Vydání třetí |
Subjects: | |
Konspekt: | 638 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100263730 | 263730 | 638 | (neuvedeno) | Available | 6x |