Včelí produkty mýtů zbavené : med, vosk, pyl, mateří kašička, propolis, včelí jed /
Knížka o včelách a jejich produktech - jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou. Je zde uvedeno mnoho receptů na využití medu při pečení tradičního i netradičního pečiva, úpravě masa a příloh, při přípravě nápojů nealkoholických i alkoholických, postupy při...
Hlavní autor: | Titěra, Dalibor, 1955- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Nakladatelství Brázda, s.r.o.,
2017
|
Vydání: | Vydání třetí |
Témata: | |
Konspekt: | 638 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!