Včelí produkty mýtů zbavené : med, vosk, pyl, mateří kašička, propolis, včelí jed /

Knížka o včelách a jejich produktech - jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou. Je zde uvedeno mnoho receptů na využití medu při pečení tradičního i netradičního pečiva, úpravě masa a příloh, při přípravě nápojů nealkoholických i alkoholických, postupy při...

Celý popis

Hlavní autor: Titěra, Dalibor, 1955-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Nakladatelství Brázda, s.r.o., 2017
Vydání: Vydání třetí
Témata:
med
med
Konspekt: 638
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Vaše komentáře