Foodstyling : jak ze zdánlivě obyčejných jídel vytvořit skvosty na talíři /
Focení jídla se stalo fenoménem posledních let. Na sociálních sítích se mladí i starší předhánějí v tom, kdo ohromí krásnějším záběrem. Jenomže udělat dobrou fotku jídla není jen tak. Pokrm musíte nejdřív uvařit, pak nastylizovat a nakonec vyfotit tak, aby se každému, kdo se na výsledek vaší práce p...
Hlavní autor: | Fišerová, Kateřina |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
CPress,
2020
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Focení jídla se stalo fenoménem posledních let. Na sociálních sítích se mladí i starší předhánějí v tom, kdo ohromí krásnějším záběrem. Jenomže udělat dobrou fotku jídla není jen tak. Pokrm musíte nejdřív uvařit, pak nastylizovat a nakonec vyfotit tak, aby se každému, kdo se na výsledek vaší práce podívá, sbíhaly sliny. Autorka Kateřina Fišerová pozvala do knihy přední české foodstylisty a spolu s nimi se s vámi podělila o ty nejlepší tipy a triky na skvělé fotky vašich gastronomických výtvorů |
---|---|
Fyzický popis: |
219 stran : barevné ilustrace ; 24 cm |
ISBN: |
9788026433392 |